Norma GOST R 54374-2011 1.7.2012 náhľad

GOST R 54374-2011

Poultry meat, edible offal and ready to cook products. Methods for detection and quantity determination of coliform bacteria

Automaticky preložený názov:

Hydinové mäso, jedlé droby a pripravené na varenie produktov. Metódy pre detekciu a množstvo stanovenie koliformných baktérií



NORMA vydaná dňa 1.7.2012


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena52.30 bez DPH
52.30

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 54374-2011
Dátum vydania normy: 1.7.2012
Kód tovaru: NS-403254
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Drůbež a vejce

Anotácia textu normy GOST R 54374-2011 :

Implemented changes and corrections:

Amd. 8.12

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.