Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Poultry meat, edible offal and ready to cook products. Methods for detection and quantity determination of coliform bacteria
Automaticky preložený názov:
Hydinové mäso, jedlé droby a pripravené na varenie produktov. Metódy pre detekciu a množstvo stanovenie koliformných baktérií
NORMA vydaná dňa 1.7.2012
Označenie normy: GOST R 54374-2011
Dátum vydania normy: 1.7.2012
Kód tovaru: NS-403254
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 8.12
NEPLATNÁ
1.1.2011
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.1.2012
NEPLATNÁ
1.1.2012
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-28 (Počet položiek: 2 217 261)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.