Norma GOST R 53852-2010 1.7.2011 náhľad

GOST R 53852-2010

Semi-smoked sausages of poultry meat. General specifications

Automaticky preložený názov:

Semi-údené hydinového mäsa. Všeobecné špecifikácie



NORMA vydaná dňa 1.7.2011


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena59.50 bez DPH
59.50

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 53852-2010
Dátum vydania normy: 1.7.2011
Kód tovaru: NS-402726
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Drůbež a vejce

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.