Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Semi-smoked sausages of poultry meat. General specifications
Automaticky preložený názov:
Semi-údené hydinového mäsa. Všeobecné špecifikácie
NORMA vydaná dňa 1.7.2011
Označenie normy: GOST R 53852-2010
Dátum vydania normy: 1.7.2011
Kód tovaru: NS-402726
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
1.1.2006
1.1.2007
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.1.2008
NEPLATNÁ
1.1.2008
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-03-18 (Počet položiek: 2 233 643)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.