Norma GOST R 52306-2005 1.1.2006 náhľad

GOST R 52306-2005

Poultry meat of (carcasses of chickens, broiler-chickens and cutted parts) for children nutrition. Specifications

Automaticky preložený názov:

Hydinové mäso (trupov kurčiat, brojlerových kurčiat-a odrezané časti), pre deti výživu. Špecifikácie



NORMA vydaná dňa 1.1.2006


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena95.10 bez DPH
95.10

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 52306-2005
Dátum vydania normy: 1.1.2006
Kód tovaru: NS-401129
Počet strán: 25
Približná hmotnosť: 75 g (0.17 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Drůbež a vejce

Anotácia textu normy GOST R 52306-2005 :

Implemented changes and corrections:
Amd. 3.13

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.