Norma GOST 31930-2012 1.1.2014 náhľad

GOST 31930-2012

Frozen poultry meat. Methods for determination of technologically added water

Automaticky preložený názov:

Mrazené hydinové mäso. Metódy na stanovenie technologicky pridanej vody



NORMA vydaná dňa 1.1.2014


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena58.70 bez DPH
58.70

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 31930-2012
Dátum vydania normy: 1.1.2014
Kód tovaru: NS-393395
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Drůbež a vejce

Anotácia textu normy GOST 31930-2012 :

Implemented changes and corrections:
Amd. 10.19

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.