Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Frozen poultry meat. Methods for determination of technologically added water
Automaticky preložený názov:
Mrazené hydinové mäso. Metódy na stanovenie technologicky pridanej vody
NORMA vydaná dňa 1.1.2014
Označenie normy: GOST 31930-2012
Dátum vydania normy: 1.1.2014
Kód tovaru: NS-393395
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 10.19
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.1.2012
NEPLATNÁ
1.1.2012
NEPLATNÁ
1.1.2012
Posledná aktualizácia: 2025-03-18 (Počet položiek: 2 233 643)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.