NEPLATNÁ GOST R 54042-2010 1.1.2012 náhľad

GOST R 54042-2010

Frozen poultry meat. Methods for determination of technologically added water

Automaticky preložený názov:

Zmrazené hydinové mäso. Metódy na stanovenie technologicky pridanej vody



NORMA vydaná dňa 1.1.2012


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena47.40 bez DPH
47.40

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 54042-2010
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2012
Kód tovaru: NS-402921
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.