Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Frozen poultry meat. Methods for determination of technologically added water
Automaticky preložený názov:
Zmrazené hydinové mäso. Metódy na stanovenie technologicky pridanej vody
NORMA vydaná dňa 1.1.2012
Označenie normy: GOST R 54042-2010
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2012
Kód tovaru: NS-402921
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-26 (Počet položiek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.