Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food products of commercial poultry eggs processing. Microbiological analysis methods
Automaticky preložený názov:
Potraviny komerčné spracovanie vajec hydiny. Mikrobiologické metódy analýzy
NORMA vydaná dňa 1.7.2011
Označenie normy: GOST R 53944-2010
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2011
Kód tovaru: NS-402817
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-03-18 (Počet položiek: 2 233 643)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.