Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Foodstuffs of processed poultry eggs. Method for identification of poultry egg species
Automaticky preložený názov:
Potraviny spracovaných vajec hydiny. Spôsob pre identifikáciu druhov hydiny vaječných
NORMA vydaná dňa 1.1.2012
Označenie normy: GOST R 54056-2010
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2012
Kód tovaru: NS-402935
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-02-06 (Počet položiek: 2 224 275)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.