Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food eggs and foodstuffs of processed poultry eggs. Method for determination of fatty acid composition
Automaticky preložený názov:
Vajciach výživa a potraviny spracovaných vajec hydiny. Metóda pre stanovenie zloženia mastných kyselín
NORMA vydaná dňa 1.1.2012
Označenie normy: GOST R 54055-2010
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2012
Kód tovaru: NS-402934
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-26 (Počet položiek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.