NEPLATNÁ GOST R 54055-2010 1.1.2012 náhľad

GOST R 54055-2010

Food eggs and foodstuffs of processed poultry eggs. Method for determination of fatty acid composition

Automaticky preložený názov:

Vajciach výživa a potraviny spracovaných vajec hydiny. Metóda pre stanovenie zloženia mastných kyselín



NORMA vydaná dňa 1.1.2012


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena74.00 bez DPH
74.00

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 54055-2010
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2012
Kód tovaru: NS-402934
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST



Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.