NEPLATNÁ GOST R 53853-2010 1.7.2011 náhľad

GOST R 53853-2010

Poultry meat. Methods of histological and microscopic analysis

Automaticky preložený názov:

Hydinové mäso. Metódy a histologickú mikroskopickou analýzou



NORMA vydaná dňa 1.7.2011


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena57.10 bez DPH
57.10

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 53853-2010
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2011
Kód tovaru: NS-402727
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.