Norma GOST 31931-2012 1.1.2014 náhľad

GOST 31931-2012

Poultry meat. Method of histologicaland microscopic analysis

Automaticky preložený názov:

Hydinové mäso. Metóda histologicaland mikroskopickou analýzou



NORMA vydaná dňa 1.1.2014


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena53.40 bez DPH
53.40

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 31931-2012
Dátum vydania normy: 1.1.2014
Kód tovaru: NS-393396
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Drůbež a vejce

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.