Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Poultry meat. Method of histologicaland microscopic analysis
Automaticky preložený názov:
Hydinové mäso. Metóda histologicaland mikroskopickou analýzou
NORMA vydaná dňa 1.1.2014
Označenie normy: GOST 31931-2012
Dátum vydania normy: 1.1.2014
Kód tovaru: NS-393396
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
1.1.2014
1.1.2014
1.7.2013
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-28 (Počet položiek: 2 217 261)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.