Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Turkey meat (carcasses and their parts). General specifications
Automaticky preložený názov:
Morčacie mäso (jatočných tiel a ich častí). Všeobecné špecifikácie
NORMA vydaná dňa 1.7.2013
Označenie normy: GOST 31473-2012
Dátum vydania normy: 1.7.2013
Kód tovaru: NS-393036
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
1.1.2008
1.1.2008
1.1.2009
NEPLATNÁ
1.1.2009
1.1.2009
1.1.2009
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-02-06 (Počet položiek: 2 224 275)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.