Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Cooked sausage items of poultry meat. General specifications
Automaticky preložený názov:
Varené klobásy položky hydinového mäsa. Všeobecné špecifikácie
NORMA vydaná dňa 1.7.2013
Označenie normy: GOST 31639-2012
Dátum vydania normy: 1.7.2013
Kód tovaru: NS-393168
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 7.15
Amd. 10.19
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.7.2011
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-04-25 (Počet položiek: 2 197 372)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.