NEPLATNÁ GOST R 53747-2009 1.1.2011 náhľad

GOST R 53747-2009

Poultry meat, edible offal and semi-processed products from poultry meat. Methods of organoleptic and physico-chemical examinations

Automaticky preložený názov:

Hydinové mäso, jedlé droby a prípravkov z hydinového mäsa. Metódy organoleptických a fyzikálno-chemických skúšok



NORMA vydaná dňa 1.1.2011


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena99.60 bez DPH
99.60

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 53747-2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2011
Kód tovaru: NS-402624
Počet strán: 26
Približná hmotnosť: 78 g (0.17 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Anotácia textu normy GOST R 53747-2009 :

Implemented changes and corrections:
Amd. 9.12

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.