Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Poultry meat, edible offal and poultry meat ready-to-cook. Method for detection of Salmonellae
Automaticky preložený názov:
Hydinové mäso, jedlé droby a hydinové mäso ready-to-kuchár. Metóda detekcie salmonel
NORMA vydaná dňa 1.7.2013
Označenie normy: GOST 31468-2012
Dátum vydania normy: 1.7.2013
Kód tovaru: NS-393034
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
Posledná aktualizácia: 2025-02-06 (Počet položiek: 2 224 275)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.