Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Poultry meat, edible offal, and ready-to-cook poultry meat. Sampling methods and preparing of samples for examinations
Automaticky preložený názov:
Hydinové mäso, jedlé droby, a ready-to-variť hydinové mäso. Metódy odberu vzoriek a príprava vzoriek na skúšky
NORMA vydaná dňa 1.1.2011
Označenie normy: GOST R 53597-2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2011
Kód tovaru: NS-402456
Počet strán: 13
Približná hmotnosť: 39 g (0.09 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 9.12
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-03-11 (Počet položiek: 2 231 896)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.