Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Turkey meat (carcasses and their parts). General specifications
Automaticky preložený názov:
Morčacie mäso (jatočných tiel a ich častí). Všeobecné špecifikácie
NORMA vydaná dňa 1.1.2011
Označenie normy: GOST R 53458-2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2011
Kód tovaru: NS-402310
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-02-06 (Počet položiek: 2 224 275)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.