Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Foodstuffs of processed poultry eggs. Method for identification of poultry egg species
Automaticky preložený názov:
Potraviny spracovaných vajec hydiny. Spôsob pre identifikáciu druhov hydiny vaječných
NORMA vydaná dňa 1.7.2015
Označenie normy: GOST 32148-2013
Dátum vydania normy: 1.7.2015
Kód tovaru: NS-393559
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
1.1.2014
1.1.2014
1.7.2015
1.7.2015
1.7.2015
NEPLATNÁ
1.7.2011
Posledná aktualizácia: 2025-03-18 (Počet položiek: 2 233 643)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.