Norma GOST 32150-2013 1.7.2015 náhľad

GOST 32150-2013

Food eggs and foodstuffs of processed poultry eggs. Method for determination of fatty acid composition

Automaticky preložený názov:

Vajciach výživa a potraviny spracovaných vajec hydiny. Metóda pre stanovenie zloženia mastných kyselín



NORMA vydaná dňa 1.7.2015


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena71.50 bez DPH
71.50

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 32150-2013
Dátum vydania normy: 1.7.2015
Kód tovaru: NS-393561
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Drůbež a vejce

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.