Norma GOST 32149-2013 1.7.2015 náhľad

GOST 32149-2013

Food products of commercial poultry eggs processing. Microbiological analysis methods

Automaticky preložený názov:

Potraviny komerčné spracovanie vajec hydiny. Mikrobiologické metódy analýzy



NORMA vydaná dňa 1.7.2015


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena86.00 bez DPH
86.00

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 32149-2013
Dátum vydania normy: 1.7.2015
Kód tovaru: NS-393560
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Drůbež a vejce

Anotácia textu normy GOST 32149-2013 :

Implemented changes and corrections:

Amd. 6.19

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.