Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food products of commercial poultry eggs processing. Microbiological analysis methods
Automaticky preložený názov:
Potraviny komerčné spracovanie vajec hydiny. Mikrobiologické metódy analýzy
NORMA vydaná dňa 1.7.2015
Označenie normy: GOST 32149-2013
Dátum vydania normy: 1.7.2015
Kód tovaru: NS-393560
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 6.19
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
Posledná aktualizácia: 2024-12-28 (Počet položiek: 2 217 261)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.