Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Poultry meat, edible offal and poultry meat ready-to-cook. Method for detection of Salmonellae
Automaticky preložený názov:
Hydinové mäso, jedlé droby a hydinové mäso ready-to-kuchár. Metóda detekcie salmonel
NORMA vydaná dňa 1.1.2011
Označenie normy: GOST R 53665-2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2011
Kód tovaru: NS-402536
Počet strán: 13
Približná hmotnosť: 39 g (0.09 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 8.12
Posledná aktualizácia: 2024-12-26 (Počet položiek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.