Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
 
                   
                  
        
        Foodstuffs of processed domestic poultry eggs. Methods for sampling and organoleptic analysis
          Automaticky preložený názov:
          Potraviny spracovaných vajec domácej hydiny.  Metódy odberu vzoriek a organoleptické analýzy        
      
NORMA vydaná dňa 1.1.2011
    
        Označenie normy: GOST R 53669-2009
                
                
                
                Poznámka:    NEPLATNÁ
               
                Dátum vydania normy:  1.1.2011
                  Kód tovaru:  NS-402540
          Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
        Krajina:          Ruská technická norma
        Kategória: Technické normy GOST
        
                
              
      Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy? 
      Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate. 
     
      Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
    
Posledná aktualizácia: 2025-10-30 (Počet položiek: 2 241 708) 
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.