NEPLATNÁ GOST R 50396.1-2010 1.7.2011 náhľad

GOST R 50396.1-2010

Poultry meat, edible offal and ready-to-cook poultry meat. Method for quantity determination of mesophilic aerobic and facultative-anaerobic microorganisms

Automaticky preložený názov:

Hydinové mäso, jedlé droby a ready-to-variť hydinové mäso. Metóda pre stanovenie množstva mezofilných aeróbnych a fakultatívne anaeróbnych mikroorganizmov,



NORMA vydaná dňa 1.7.2011


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena50.90 bez DPH
50.90

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 50396.1-2010
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2011
Kód tovaru: NS-399019
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Anotácia textu normy GOST R 50396.1-2010 :

Implemented changes and corrections:
Amd. 8.12

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.