Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Poultry meat, edible offal and ready-to-cook poultry meat. Method for quantity determination of mesophilic aerobic and facultative-anaerobic microorganisms
Automaticky preložený názov:
Hydinové mäso, jedlé droby a ready-to-variť hydinové mäso. Metóda pre stanovenie množstva mezofilných aeróbnych a fakultatívne anaeróbnych mikroorganizmov,
NORMA vydaná dňa 1.7.2011
Označenie normy: GOST R 50396.1-2010
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2011
Kód tovaru: NS-399019
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 8.12
Posledná aktualizácia: 2025-04-27 (Počet položiek: 2 197 486)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.