Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Foodstuffs of processed poultry eggs. Methods for determination of succinic, lactic and 3D-hydroxibutyric acids
Automaticky preložený názov:
Potraviny spracovaných vajec hydiny. Metódy pre stanovenie jantárová, mliečna a 3D hydroxibutyric kyselín
NORMA vydaná dňa 1.7.2015
Označenie normy: GOST 32152-2013
Dátum vydania normy: 1.7.2015
Kód tovaru: NS-393562
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
1.7.2011
Posledná aktualizácia: 2025-02-06 (Počet položiek: 2 224 275)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.