Norma GOST 32152-2013 1.7.2015 náhľad

GOST 32152-2013

Foodstuffs of processed poultry eggs. Methods for determination of succinic, lactic and 3D-hydroxibutyric acids

Automaticky preložený názov:

Potraviny spracovaných vajec hydiny. Metódy pre stanovenie jantárová, mliečna a 3D hydroxibutyric kyselín



NORMA vydaná dňa 1.7.2015


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena73.50 bez DPH
73.50

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 32152-2013
Dátum vydania normy: 1.7.2015
Kód tovaru: NS-393562
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Drůbež a vejce

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.