Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Duck meat (carcasses and their parts). General specifications
Automaticky preložený názov:
Duck mäso (jatočných tiel a ich častí). Všeobecné špecifikácie
NORMA vydaná dňa 1.1.2014
Označenie normy: GOST 31990-2012
Dátum vydania normy: 1.1.2014
Kód tovaru: NS-393442
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.1.2008
NEPLATNÁ
1.1.2008
1.1.2008
1.1.2008
1.1.2009
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-28 (Počet položiek: 2 217 261)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.