Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Chicken meat (carcasses of chickens, broiler-chickens and their parts). Specifications
Automaticky preložený názov:
Kuracie mäso ( mŕtve telá kurčiat , brojlerov - kurčiat a ich častí ). špecifikácie
NORMA vydaná dňa 1.1.2008
Označenie normy: GOST R 52702-2006
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2008
Kód tovaru: NS-401532
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-02-06 (Počet položiek: 2 224 275)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.