Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Mechanically separated poultry meat. Methods for determination of bond residues and calcium mass fraction
Automaticky preložený názov:
Mechanicky separované hydinové mäso. Metódy na stanovenie rezíduí dlhopisov a masovej vápnik zlomok
NORMA vydaná dňa 1.1.2007
Označenie normy: GOST R 52417-2005
Dátum vydania normy: 1.1.2007
Kód tovaru: NS-401227
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.1.2012
Posledná aktualizácia: 2024-12-28 (Počet položiek: 2 217 261)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.