Norma GOST R 52417-2005 1.1.2007 náhľad

GOST R 52417-2005

Mechanically separated poultry meat. Methods for determination of bond residues and calcium mass fraction

Automaticky preložený názov:

Mechanicky separované hydinové mäso. Metódy na stanovenie rezíduí dlhopisov a masovej vápnik zlomok



NORMA vydaná dňa 1.1.2007


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena57.20 bez DPH
57.20

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 52417-2005
Dátum vydania normy: 1.1.2007
Kód tovaru: NS-401227
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Drůbež a vejce

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.