Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Poultry meat and by-products semi-prepared foods. Acceptance regulation
Automaticky preložený názov:
Hydinové mäso a vedľajšie produkty polotovary. Prijatie nariadenia
NORMA vydaná dňa 1.7.2012
Označenie normy: GOST R 54356-2011
Dátum vydania normy: 1.7.2012
Kód tovaru: NS-403236
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
1.1.2014
1.1.2014
1.7.2015
1.7.2015
1.7.2015
1.7.2015
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-28 (Počet položiek: 2 217 261)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.