Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
 
                   
                  
        
        Fruits and vegetables — Principles and techniques of the controlled atmosphere method of storage
          Automaticky preložený názov:
          Ovocie a zelenina - Zásady a techniky riadenej atmosfére spôsobe skladovania        
      
NORMA vydaná dňa 3.11.1988
    
        Označenie normy: ISO 6949:1988
                
                
                
               
                Dátum vydania normy:  3.11.1988
                  Kód tovaru:  NS-434409
          Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
        Krajina:          Medzinárodná technická norma
        Kategória: Technické normy ISO
        
                
              
Description / Abstract: Description of two types of controlled atmospheres: type 1 with slightly reduced oxygen content and more or less enriched in carbon dioxide in such a way that the sum of the contents is 21 % (V/V); type 2 in such a way that the sum of the oxygen and the cabon dioxide contents is below 21 % (V/V). Specification of the method of regulation of atmospheres, of chambers for controlled atmosphere storage, of the regulation of temperature and atmosphere, of the maintenance of the composition of the atmosphere, of checks during the keeping period, and of operations at the and of storage.
18.1.2007
18.2.2008
1.8.1981
1.8.1981
1.9.1981
1.8.1981
Posledná aktualizácia: 2025-10-30 (Počet položiek: 2 241 708) 
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.