Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of alkalinity of total ash and of water-soluble ash
Automaticky preložený názov:
Ovocie, zelenina a odvodené výrobky - Stanovenie alkality celkového popola a vo vode rozpustné popola
NORMA vydaná dňa 1.8.1981
Označenie normy: ISO 5520:1981
Dátum vydania normy: 1.8.1981
Kód tovaru: NS-433007
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: After incineration of the product at 525 +/- 25 degrees centigrade the method consists in a) in the case of total ash: addition of an excess of standard volumetric sulphuric acid solution and back titration with standard volumetric sodium hydroxide solution, b) in the case of water-soluble ash: extraction of the ash with hot water and neutralization of the aqueous extract with standard volumetric sulphuric acid solution.
7.10.2004
1.10.2004
28.11.1991
1.12.1982
8.6.1989
1.10.1981
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-03 (Počet položiek: 2 209 203)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.