Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruits and vegetables — Physical conditions in cold stores — Definitions and measurement
Automaticky preložený názov:
Ovocie a zelenina - Fyzikálny stav chladiarenských - Definícia a meranie
NORMA vydaná dňa 1.10.1981
Označenie normy: ISO 2169:1981-ed.2.0
Dátum vydania normy: 1.10.1981
Kód tovaru: NS-429119
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: Defines physical factors usually employed in the industrial cold storage, such as temperature, relative humidity, air-circulation ratio, rate of air change, and provides information concerning their measurement, inclusive suitable instruments.
1.8.1981
1.9.1981
1.8.1981
9.10.1986
1.11.1984
21.5.1992
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-17 (Počet položiek: 2 200 127)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.