Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruits and vegetables — Physical conditions in cold stores — Definitions and measurement
Automaticky preložený názov:
Ovocie a zelenina - Fyzikálny stav chladiarenských - Definícia a meranie
NORMA vydaná dňa 1.10.1981
Označenie normy: ISO 2169:1981-ed.2.0
Dátum vydania normy: 1.10.1981
Kód tovaru: NS-429119
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: Defines physical factors usually employed in the industrial cold storage, such as temperature, relative humidity, air-circulation ratio, rate of air change, and provides information concerning their measurement, inclusive suitable instruments.
1.8.1981
1.9.1981
1.8.1981
9.10.1986
1.11.1984
21.5.1992
Posledná aktualizácia: 2024-11-01 (Počet položiek: 2 208 817)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.