Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of ascorbic acid — Part 1: Reference method
Automaticky preložený názov:
Ovocie, zelenina a odvodené výrobky - Stanovenie kyseliny askorbovej - Časť 1: Referenčná metóda
NORMA vydaná dňa 9.10.1986
Označenie normy: ISO 6557-1:1986
Dátum vydania normy: 9.10.1986
Kód tovaru: NS-434004
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method uses the molecular fluorescence spectrometry for the determination of the combined ascorbic and dehydroascorbic acid content. It consists in transforming ascorbic acid into dehydrascorbic acid using activated charcoal, and reacting this with o-phenylendiamine (OPDA).
18.2.2008
1.8.1981
1.8.1981
1.9.1981
1.8.1981
1.11.1984
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-01-10 (Počet položiek: 2 218 439)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.