Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Qualitative method for the detection of sulphur dioxide
Automaticky preložený názov:
Ovocie, zelenina a výrobky z - Kvalitatívne metóda pre detekciu oxidu siričitého
NORMA vydaná dňa 1.8.1981
Označenie normy: ISO 5521:1981
Dátum vydania normy: 1.8.1981
Kód tovaru: NS-433008
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method is applicable to products having contents of 2 mg or more per kilogram. It consists in acidification of a test portion and decolourizing by the liberated gas of a starch indicator paper previously coloured blue by a trace of iodine vapour.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-01 (Počet položiek: 2 208 817)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.