Norma ISO 5522:1981 1.9.1981 náhľad

ISO 5522:1981

Fruits, vegetables and derived products — Determination of total sulphur dioxide content

Automaticky preložený názov:

Ovocie, zelenina a výrobky z dreva - Stanovenie celkového obsahu oxidu siričitého



NORMA vydaná dňa 1.9.1981


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena76.50 bez DPH
76.50

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 5522:1981
Dátum vydania normy: 1.9.1981
Kód tovaru: NS-433009
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Anotácia textu normy ISO 5522:1981 :

Description / Abstract: The method consists in acidifying and heating a test portion, entraining, in a current of nitrogen, the gas liberated, absorbing and oxidizing the gas by bubbling it through a neutral, dilute hydrogen peroxide solution, then determining the sulphuric acid thus formed using standard volumetric sodium hydroxide solution. Verification of the determination is described in the annexes A and B, respectively.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.