Norma ISO 2173:2003-ed.2.0 19.11.2003 náhľad

ISO 2173:2003-ed.2.0

Fruit and vegetable products — Determination of soluble solids — Refractometric method

Automaticky preložený názov:

Ovocné a zeleninové výrobky - Stanovenie rozpustných pevných látok - Refraktometer metóda



NORMA vydaná dňa 19.11.2003


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena80.20 bez DPH
80.20

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 2173:2003-ed.2.0
Dátum vydania normy: 19.11.2003
Kód tovaru: NS-429125
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Anotácia textu normy ISO 2173:2003-ed.2.0 :

Description / Abstract: ISO 2173:2003 specifies a refractometric method for the determination of the soluble solids in fruit and vegetable products. This method is particularly applicable to thick products, to products containing suspended matter, and to products rich in sugar. If the products contain other dissolved substances, the results will be only approximate; nevertheless, for convenience the result obtained by this method can be considered conventionally as the soluble solids content.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.