Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruits and vegetables — Ripening after cold storage
Automaticky preložený názov:
Ovocie a zelenina - Zrenie po skladovaní v chlade
NORMA vydaná dňa 1.7.1977
Označenie normy: ISO 3659:1977
Dátum vydania normy: 1.7.1977
Kód tovaru: NS-431448
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: The techniques are given for information only. The methods describe the aim of the ripening, temperature zones to be considered, the influence of various factors, optimum conditions, the use of adjuncts, such as ethylene or atmospheres enriched by oxygen. Two figures show diagrams of ripening rooms.
1.11.1983
5.1.2005
5.1.2005
1.11.1981
1.9.1984
1.12.1982
Posledná aktualizácia: 2024-11-01 (Počet položiek: 2 208 817)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.