Norma ISO 6633:1984 1.9.1984 náhľad

ISO 6633:1984

Fruits, vegetables and derived products — Determination of lead content — Flameless atomic absorption spectrometric method

Automaticky preložený názov:

Ovocie, zelenina a odvodené výrobky - Stanovenie obsahu olova - Bezplameňová metóda atómovej absorpčnej spektrometrie



NORMA vydaná dňa 1.9.1984


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena53.50 bez DPH
53.50

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 6633:1984
Dátum vydania normy: 1.9.1984
Kód tovaru: NS-434088
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Anotácia textu normy ISO 6633:1984 :

Description / Abstract: The method consists in decomposing the organic matter in a nitric acid medium at high temperature and under pressure, and determining the lead(II) cation with a suitable spectrometer after the addition of orthophosphoric acid.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.