Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of lead content — Flameless atomic absorption spectrometric method
Automaticky preložený názov:
Ovocie, zelenina a odvodené výrobky - Stanovenie obsahu olova - Bezplameňová metóda atómovej absorpčnej spektrometrie
NORMA vydaná dňa 1.9.1984
Označenie normy: ISO 6633:1984
Dátum vydania normy: 1.9.1984
Kód tovaru: NS-434088
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists in decomposing the organic matter in a nitric acid medium at high temperature and under pressure, and determining the lead(II) cation with a suitable spectrometer after the addition of orthophosphoric acid.
1.5.1984
21.11.1985
1.10.1984
1.12.1983
3.11.1988
18.9.1986
Posledná aktualizácia: 2024-11-01 (Počet položiek: 2 208 817)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.