Norma ISO 6638-2:1984 1.10.1984 náhľad

ISO 6638-2:1984

Fruit and vegetable products — Determination of formic acid content — Part 2: Routine method

Automaticky preložený názov:

Ovocné a zeleninové produkty - Stanovenie obsahu kyseliny mravčej - Časť 2: Rutinné metóda



NORMA vydaná dňa 1.10.1984


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena52.30 bez DPH
52.30

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 6638-2:1984
Dátum vydania normy: 1.10.1984
Kód tovaru: NS-434096
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Anotácia textu normy ISO 6638-2:1984 :

Description / Abstract: The method consists in quantitative entraining by steam of the acid present in a test portion, determing of the amount of iodine equivalent to the amount of bromine consumed by the acid in the distillate, by titration with sodium thiosulfate standard volumetric solution.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.