Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruit and vegetable products — Determination of formic acid content — Part 2: Routine method
Automaticky preložený názov:
Ovocné a zeleninové produkty - Stanovenie obsahu kyseliny mravčej - Časť 2: Rutinné metóda
NORMA vydaná dňa 1.10.1984
Označenie normy: ISO 6638-2:1984
Dátum vydania normy: 1.10.1984
Kód tovaru: NS-434096
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists in quantitative entraining by steam of the acid present in a test portion, determing of the amount of iodine equivalent to the amount of bromine consumed by the acid in the distillate, by titration with sodium thiosulfate standard volumetric solution.
Posledná aktualizácia: 2024-11-03 (Počet položiek: 2 209 203)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.