Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of mercury content — Flameless atomic absorption method
Automaticky preložený názov:
Ovocie, zelenina a odvodené výrobky - Stanovenie obsahu ortuti - Bezplameňová atómovej absorpčnej metóda
NORMA vydaná dňa 1.5.1984
Označenie normy: ISO 6637:1984
Dátum vydania normy: 1.5.1984
Kód tovaru: NS-434094
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists in decomposing of organic matter in a sulfuric-nitric acid medium, reducing of mercury(II) to metallic mercury by the action of tin(II)chloride, entraining of the mercury vapour by a current of air and determing in an enclosed apparatus.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-03 (Počet položiek: 2 209 203)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.