Norma ISO 6637:1984 1.5.1984 náhľad

ISO 6637:1984

Fruits, vegetables and derived products — Determination of mercury content — Flameless atomic absorption method

Automaticky preložený názov:

Ovocie, zelenina a odvodené výrobky - Stanovenie obsahu ortuti - Bezplameňová atómovej absorpčnej metóda



NORMA vydaná dňa 1.5.1984


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena52.30 bez DPH
52.30

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 6637:1984
Dátum vydania normy: 1.5.1984
Kód tovaru: NS-434094
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Anotácia textu normy ISO 6637:1984 :

Description / Abstract: The method consists in decomposing of organic matter in a sulfuric-nitric acid medium, reducing of mercury(II) to metallic mercury by the action of tin(II)chloride, entraining of the mercury vapour by a current of air and determing in an enclosed apparatus.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.