Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruit and vegetable products — Determination of formic acid content — Part 1: Gravimetric method
Automaticky preložený názov:
Ovocné a zeleninové produkty - Stanovenie obsahu kyseliny mravčej - Časť 1: Gravimetrická metóda
NORMA vydaná dňa 21.11.1985
Označenie normy: ISO 6638-1:1985
Dátum vydania normy: 21.11.1985
Kód tovaru: NS-434095
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists in quantitative entraining by steam of the acid present in a test portion and reducing of mercury(II)chloride by the acid to mercury(I)chloride, followed by determing of the acid content from the yield of the mercury(I)chloride.
Posledná aktualizácia: 2025-04-25 (Počet položiek: 2 197 372)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.