Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruit and vegetable products — Determination of benzoic acid content (benzoic acid contents greater than 200 mg per litre or per kilogram) — Molecular absorption spectrometric method
Automaticky preložený názov:
Ovocné a zeleninové výrobky - Stanovenie obsahu kyseliny benzoovej (obsah kyseliny benzoovej väčšie ako 200 mg na liter alebo kilogram) - Molekulárna absorpčná spektrometria metódou
NORMA vydaná dňa 1.11.1983
Označenie normy: ISO 6560:1983
Dátum vydania normy: 1.11.1983
Kód tovaru: NS-434008
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists in extracting the acid from an acidified test portion using diethyl ether, nitrating followed by reduction and Mohlers reaction modified with hydroxylaminehydrochloride, measuring the absorbance of the red complex obtained with a suitable spectrometer. For determining lower concentrations, see ISO 5518.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-03 (Počet položiek: 2 209 203)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.