Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of cadmium content — Part 2: Method using flame atomic absorption spectrometry
Automaticky preložený názov:
Ovocie, zelenina a odvodené výrobky - Stanovenie obsahu kadmia - Časť 2: Metóda plameňovej atómovej absorpčnej spektrometrie
NORMA vydaná dňa 5.1.2005
Označenie normy: ISO 6561-2:2005
Dátum vydania normy: 5.1.2005
Kód tovaru: NS-434010
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 6561-2:2005 specifies an atomic absorption spectrometric method for the determination of the cadmium content of fruits, vegetables and derived products.
Posledná aktualizácia: 2025-01-10 (Počet položiek: 2 218 439)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.