Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of volatile acidity
Automaticky preložený názov:
Ovocie, zelenina a výrobky z dreva - Stanovenie prchavých kyselín
NORMA vydaná dňa 1.11.1981
Označenie normy: ISO 6632:1981
Dátum vydania normy: 1.11.1981
Kód tovaru: NS-434087
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists in acidifying a test portion with tartaric acid, entraining the volatile acids by steam distillation and titrating the distillate with standard volumetric sodium hydroxide solution in the presence of phenolphthalein as an indicator. The method is applicable to all fresh products, to products preserved without chemical preservatives, and to products to which sulphur dioxide has been added.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-03 (Počet položiek: 2 209 203)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.