Norma ISO 6632:1981 1.11.1981 náhľad

ISO 6632:1981

Fruits, vegetables and derived products — Determination of volatile acidity

Automaticky preložený názov:

Ovocie, zelenina a výrobky z dreva - Stanovenie prchavých kyselín



NORMA vydaná dňa 1.11.1981


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena78.50 bez DPH
78.50

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 6632:1981
Dátum vydania normy: 1.11.1981
Kód tovaru: NS-434087
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Anotácia textu normy ISO 6632:1981 :

Description / Abstract: The method consists in acidifying a test portion with tartaric acid, entraining the volatile acids by steam distillation and titrating the distillate with standard volumetric sodium hydroxide solution in the presence of phenolphthalein as an indicator. The method is applicable to all fresh products, to products preserved without chemical preservatives, and to products to which sulphur dioxide has been added.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.