Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruits and vegetables — Morphological and structural terminology
Automaticky preložený názov:
Ovocie a zelenina - morfologická a štrukturálne terminológie
NORMA vydaná dňa 1.12.1982
Označenie normy: ISO 1956-1:1982
Dátum vydania normy: 1.12.1982
Kód tovaru: NS-428467
Počet strán: 22
Približná hmotnosť: 66 g (0.15 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Ovoce, zelenina a z nich získávané produkty obecně
Potravinářská technologie (názvosloví)
Description / Abstract: Consists of two parts. Gives an illustrated survey of 20 species. For each the botanical name is given first, followed by the common name in English, French and Russian. Includes, in addition, alphabetical indices in the three languages.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-01-10 (Počet položiek: 2 218 439)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.