Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruit and vegetable products — Determination of tin content — Method using flame atomic absorption spectrometry
Automaticky preložený názov:
Ovocné a zeleninové výrobky - Stanovenie obsahu cínu - Metóda plameňovej atómovej absorpčnej spektrometrie
NORMA vydaná dňa 1.10.2004
Označenie normy: ISO 17240:2004
Dátum vydania normy: 1.10.2004
Kód tovaru: NS-427548
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 17240:2004 specifies an atomic absorption spectrometric method for the determination of the tin content of fruit and vegetable products in the concentration range 10 mg/kg to 500 mg/kg. It is a rapid method, especially suitable for routine determinations of tin in canned fruits and vegetables contaminated with tin which has migrated from the can. The method can be applied with the prescribed amount of sample to products with a maximum total dry matter content of 30 %. Products with higher contents of total solids can be analysed using smaller amounts of sample after corresponding dilution with deionized water.
19.11.2003
15.1.2008
6.8.1998
6.8.1998
1.7.1977
1.2.1979
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-01 (Počet položiek: 2 208 817)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.