Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruit and vegetable products — Determination of pH
Automaticky preložený názov:
Ovocné a zeleninové produkty - Stanovenie pH
NORMA vydaná dňa 28.11.1991
Označenie normy: ISO 1842:1991-ed.2.0
Dátum vydania normy: 28.11.1991
Kód tovaru: NS-428112
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
1.11.1981
1.9.1984
1.12.1982
1.11.1984
24.4.1986
1.10.1981
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-04-25 (Počet položiek: 2 197 372)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.