Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of zinc content — Part 2: Atomic absorption spectrometric method
Automaticky preložený názov:
Ovocie, zelenina a odvodené výrobky - Stanovenie obsahu zinku - Časť 2: Atómová absorpčná spektrometria metóda
NORMA vydaná dňa 1.10.1981
Označenie normy: ISO 6636-2:1981
Dátum vydania normy: 1.10.1981
Kód tovaru: NS-434092
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists is decomposing of organic matter by a dry or wet method and determing of the Zn + cation by a suitable spectrometer. For some liquid samples the determination may be carried out directly, without previous decomposition.
1.8.1981
1.8.1981
1.9.1981
1.8.1981
9.10.1986
1.11.1984
Posledná aktualizácia: 2024-11-01 (Počet položiek: 2 208 817)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.