Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of zinc content — Part 2: Atomic absorption spectrometric method
Automaticky preložený názov:
Ovocie, zelenina a odvodené výrobky - Stanovenie obsahu zinku - Časť 2: Atómová absorpčná spektrometria metóda
NORMA vydaná dňa 1.10.1981
Označenie normy: ISO 6636-2:1981
Dátum vydania normy: 1.10.1981
Kód tovaru: NS-434092
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists is decomposing of organic matter by a dry or wet method and determing of the Zn + cation by a suitable spectrometer. For some liquid samples the determination may be carried out directly, without previous decomposition.
1.8.1981
1.8.1981
1.9.1981
1.8.1981
9.10.1986
1.11.1984
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-06-28 (Počet položiek: 2 329 176)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.