Norma ISO 5518:2007-ed.2.0 18.1.2007 náhľad

ISO 5518:2007-ed.2.0

Fruits, vegetables and derived products — Determination of benzoic acid content — Spectrophotometric method

Automaticky preložený názov:

Ovocie, zelenina a výrobky z dreva - Stanovenie obsahu kyseliny benzoovej - Metóda spektrofotometrická



NORMA vydaná dňa 18.1.2007


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena52.30 bez DPH
52.30

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 5518:2007-ed.2.0
Dátum vydania normy: 18.1.2007
Kód tovaru: NS-433005
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Anotácia textu normy ISO 5518:2007-ed.2.0 :

Description / Abstract: ISO 5518:2007 specifies a method for determining the benzoic acid content of fruits, vegetables and derived products. As chlorobenzoic acids are resistant to oxidation, the method cannot be applied in the presence of p-chlorobenzoic acid, as the absorption spectrum of this acid is close to that of benzoic acid. Neither can it be used in the presence of cinnamic acid, which is transformed into benzoic acid by chromic acid oxidation.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.