Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of benzoic acid content — Spectrophotometric method
Automaticky preložený názov:
Ovocie, zelenina a výrobky z dreva - Stanovenie obsahu kyseliny benzoovej - Metóda spektrofotometrická
NORMA vydaná dňa 18.1.2007
Označenie normy: ISO 5518:2007-ed.2.0
Dátum vydania normy: 18.1.2007
Kód tovaru: NS-433005
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 5518:2007 specifies a method for determining the benzoic acid content of fruits, vegetables and derived products. As chlorobenzoic acids are resistant to oxidation, the method cannot be applied in the presence of p-chlorobenzoic acid, as the absorption spectrum of this acid is close to that of benzoic acid. Neither can it be used in the presence of cinnamic acid, which is transformed into benzoic acid by chromic acid oxidation.
1.11.1981
1.9.1984
1.12.1982
1.11.1984
24.4.1986
1.10.1981
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-03 (Počet položiek: 2 209 203)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.