Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruit and vegetable products — Determination of zinc content — Part 3: Dithizone spectrometric method
Automaticky preložený názov:
Ovocné a zeleninové výrobky - Stanovenie obsahu zinku - Časť 3: Metóda ditizónu spektrometria
NORMA vydaná dňa 1.12.1983
Označenie normy: ISO 6636-3:1983
Dátum vydania normy: 1.12.1983
Kód tovaru: NS-434093
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists in decomposing of organic matter, neutralizing of the solution obtained, adding of 1,5-diphenylthiocabazone solution, extracting of the zinc complex thus furmed with chloroform and measuring of the absorbance of the extract at a wavelength of 538 nm.
1.9.1984
1.12.1982
1.11.1984
24.4.1986
1.10.1981
1.5.1984
Posledná aktualizácia: 2024-11-04 (Počet položiek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.