Norma ISO 6636-3:1983 1.12.1983 náhľad

ISO 6636-3:1983

Fruit and vegetable products — Determination of zinc content — Part 3: Dithizone spectrometric method

Automaticky preložený názov:

Ovocné a zeleninové výrobky - Stanovenie obsahu zinku - Časť 3: Metóda ditizónu spektrometria



NORMA vydaná dňa 1.12.1983


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena54.00 bez DPH
54.00

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 6636-3:1983
Dátum vydania normy: 1.12.1983
Kód tovaru: NS-434093
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Anotácia textu normy ISO 6636-3:1983 :

Description / Abstract: The method consists in decomposing of organic matter, neutralizing of the solution obtained, adding of 1,5-diphenylthiocabazone solution, extracting of the zinc complex thus furmed with chloroform and measuring of the absorbance of the extract at a wavelength of 538 nm.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.