Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Raw smoked and raw jerked sausage products from poultry meat. General specifications
Automaticky preložený názov:
Surové údené a surovín prudko klobásové výrobky z hydinového mäsa. Všeobecné špecifikácie
NORMA vydaná dňa 1.1.2013
Označenie normy: GOST R 54672-2011
Dátum vydania normy: 1.1.2013
Kód tovaru: NS-403552
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.1.2012
NEPLATNÁ
1.1.2012
NEPLATNÁ
1.1.2012
NEPLATNÁ
1.1.2012
1.7.2012
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-01-03 (Počet položiek: 2 218 319)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.