Norma GOST R 54672-2011 1.1.2013 náhľad

GOST R 54672-2011

Raw smoked and raw jerked sausage products from poultry meat. General specifications

Automaticky preložený názov:

Surové údené a surovín prudko klobásové výrobky z hydinového mäsa. Všeobecné špecifikácie



NORMA vydaná dňa 1.1.2013


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena71.70 bez DPH
71.70

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 54672-2011
Dátum vydania normy: 1.1.2013
Kód tovaru: NS-403552
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Drůbež a vejce

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.