Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Determination of starch content
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu škrobu
NORMA vydaná dňa 1.1.1994
Označenie normy: GOST 29301-92
Dátum vydania normy: 1.1.1994
Kód tovaru: NS-391939
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 5.09
NEPLATNÁ
1.1.1988
NEPLATNÁ
1.7.1991
NEPLATNÁ
1.1.1980
NEPLATNÁ
1.1.1983
1.7.1985
NEPLATNÁ
1.1.1988
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.